Heyecanlandıran Gelişme! İkinci Yerli Ve Milli Arabadan İlk Görüntü Geldi

featured

Yerli olarak üretilen TOGG’un ardından gözler ikinci seri olarak üretilen elektrikli mikro mobilite aracı Amperino’ya çevrildi.

Ülkemiz yerli araç konusunda dev adımlar atmaya devam ediyor. TOGG’tan sonra yeni yerli ve mille imkanlar ile üretilen elektrikli araç Amperino’nun test aşaması hızlı bir şekilde devam ediyor. TOGG’un bu kadar ilgi görmesinden sonra Türk mühendisler yeni milli araçlara yöneldiler. Yapım aşaması Bursa’da gerçekleştirilen Amperino’nun ilk görüntüleri geldi. Pek çok kişi bu haberden sonra sevince boğuldu. Yerli ve milli mikro otomobil Amperino’nun ilk seri üretimi ise 2025 sesinde yapılacak. İşte yerli araç Amperino’nun son hali…

Dikkatleri üzerine toplayan fark tasarımından hariç en farklı özelliğinden birisi de sürücünün tam ortaya konumlandırılması olmuş. Böylece araç içinde arka koltuklara erişmek için koltuğunuzu ileri almak ya da katlamak gibi bir işlem yapmaya gerek kalmayacak.

İkici yerli ve milli otomobilden ilk görüntüler geldi

İkinci yerli ve milli aracımız Bursa’da adım adım doğuyor. Yerli araç TOGG’un üretilmesinde sonra tamamen yerli imkanlarla ortaya çıkartılan ikici elektrikli modelimiz Amperino, yola çıkmak için gün sayıyor. 3 senedir devam eden projede sona gelinmek üzere. Cumhuriyetin 100. yılında, 50’ye yakın mühendis tarafından geliştirildiği Amperino C – 100 modeli, 16 Kasım’da Go Green fuarında tanıtımı yapılacak. Go Green Türkiye Fuarı 16 ila 18 Kasım tarihleri arasında Bursa Tüyap Fuar alanında kapılarını açacak.

 

 

 

 

 

Heyecanlandıran Gelişme! İkinci Yerli Ve Milli Arabadan İlk Görüntü Geldi

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir