Akaryakıtta Büyük İndirim! 230 TL İndirim Geliyor! Her Şey Eskisine Dönecek

featured
benzin indirimi

Akaryakıt fiyatlarında önemli bir değişiklik yaşandı! 230 TL’ye varan indirimle akaryakıt kullanıcılarına müjdeli haber geldi. Vatandaşlar, Brent petroldeki fiyat dalgalanmalarını yakından takip ederek benzin ve motorin fiyatlarındaki değişimlere odaklandı. Son veriler araç sahiplerini heyecanlandırdı. Akaryakıt fiyatlarında dikkat çeken bir gelişme yaşandı! Brent petrol varil fiyatlarındaki keskin düşüş, yakıt almadan önce bu tarihi beklemenin avantajlı olabileceğine işaret ediyor. Benzine ve motorine büyük bir indirim yolda! Peki akaryakıt fiyatlarında gelecek zam veya indirim haberleri var mı? İşte 9 Kasım 2023 tarihine ait güncel akaryakıt fiyatları!

Brent petroldeki dalgalanma, benzin ve motorin fiyatlarının sürekli değişmesine neden oluyor. Orta Doğu’da yaşanan savaşın petrol fiyatları üzerindeki etkisi göz önüne alındığında beklenen haber nihayet geldi. Brent petrol varil fiyatı, 87 dolardan 79 dolara kadar düştü. Petrol fiyatlarındaki bu düşüş, gözleri akaryakıt fiyatlarına çevirdi. Peki benzin ve motorin fiyatlarında bir indirim bekleniyor mu? Benzine gelecek olan indirim ne durumda? Brent petrolün güncel dolar değeri nedir? İşte güncel benzin ve motorin fiyatları…

Akaryakıt Fiyatlarına Sevindirici Müjde! Dev İndirim Yaklaşıyor!

Son zamanlarda akaryakıt fiyatlarına yapılan artışlar sürücüleri isyana sürükledi. Akaryakıt fiyatları, sürücüler tarafından yakından izlenirken, beklenen bir gelişme yaşandı. Brent petrol varil fiyatı, 87 dolardan 79 dolara kadar düştü. Petrol fiyatlarındaki bu düşüşün, benzin ve motorin fiyatlarına indirim olarak yansıması bekleniyor. Geçtiğimiz hafta Brent petrolün varil fiyatı 84-85 dolar civarında işlem görürken motorine 1,57 TL ve benzine 0,67 kuruşluk bir indirim yapılmıştı. Güncel benzin ve motorin fiyatları şu şekilde:

– İstanbul Anadolu Yakası’nda benzin fiyatı 34.47 TL, motorin litre fiyatı 37.99 TL, LPG litre fiyatı 18.15 TL

– İstanbul Avrupa Yakası’nda benzin fiyatı 34.52 TL, motorin litre fiyatı 38.05 TL, LPG litre fiyatı 18.18 TL

– Ankara’da benzinin litre fiyatı 35.15 TL, motorinin litre fiyatı 38.63 TL ve LPG’nin litre fiyatı ise 18.22 TL olarak belirlendi.

– İzmir’de benzinin litre fiyatı 35.25 TL, motorinin litre fiyatı 38.80 TL ve LPG’nin litre fiyatı ise 18.27 TL olarak güncellendi.

Akaryakıtta Büyük İndirim! 230 TL İndirim Geliyor! Her Şey Eskisine Dönecek

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir