GTA 6 Ne Zaman Çıkıyor? GTA 6 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

GTA 6 son zamanlarda gündem olan oyunlardan biri. Çünkü GTA 6 yediden yetmişe herkesin merak ettiği ve oyun grafikleriyle gerçek hayata çok yakın bir oyun. Peki GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6’da ne gibi yenilikler var. Tüm ayrıntılar haberimizde…

featured

Oyunseverlerin merakla beklediği an geldi. Rockstar Games şirketi neredeyse 10 yıl aranın ardından Grand Theft Auto serisine bir yeni oyun daha ekliyor. GTA 6 çıkış tarihi duyuruldu. Ayrıca GTA tutkunlarını sevindirecek sürpriz detaylar da mevcut.

GTA 6 Ne Zaman Çıkacak?

Uzun bir süredir oyunseverlerin gözü yeni Grand Theft Auto (GTA) serisindeydi. Oyunun geliştiricisi Rockstar Games’in yeni seriyi duyurmasının ardından heyecanlı bir bekleyiş başlamıştı. GTA 6 fragmanı 5 Aralık’ta nihayet yayınlandı.

Gece 02.00 sularında kimliği belirsiz bir X kullanıcısı, platform üzerinde GTA 6 fragmanını yayınladı. Fragman, platformdan hemen kaldırılsa da video dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bunun üzerine Rockstar Games, fragmanın yayın tarihini erkene aldı.

Yapılan duyuruya göre GTA 6 çıkış tarihi 2025 olarak belirlendi. Net bir tarih belirlenmezken oyun ile ilgili başka bir bilgi de paylaşılmadı.

GTA 6 XBOX ya da PS 4’e Gelecek mi?

Fragman, yapımın çıkacağı platformlara yer vermese de Take-Two, yapımın hangi platformlara geleceğini açıkladı. Bu rapora göre GTA 6, çıkışında yalnızca Xbox Series S | X ve Playstation 5 platformlarına özel olacak. Yapımın PC çıkışı hakkında ise henüz bir açıklama yapılmadı.

 

GTA 6 Ne Zaman Çıkıyor? GTA 6 Çıkış Tarihi Ne Zaman?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir