Kırşehir’e Kar Yağışı İçin Tarih Verildi! Öğrencilerin Gözü Aydın…

Kırşehir'e ne zaman kar yağacağı merak ediliyor. Kırşehir'e ne zaman kar yağacak? Okullarda eğitim öğretime kar nedeniyle ara verilecek mi? Haberimizde...

featured

evsim normallerinin üzerinde sıcaklıklarla geçen sonbahar ve kış mevsiminin ardından, kış kendini yeni yılla birlikte göstermeye başlayacak. Kutuplardan gelen soğuk hava dalgası 10 Ocak’ta Türkiye’de olacak. Yurt genelini etkileyen sistem Kırşehir’de de kendini hissettirecek.

Kırşehir’de haftaya kar yağacak

Meteoroloji uzmanlarına göre 10 Ocak Çarşamba günü Kırşehir’de sıcaklıklar 5-6 derece birden düşecek. Gece saatlerinde sıfırın altına düşen hava sıcaklıkları kar yağışını da beraberinde getirecek. 11 Ocak Perşembe günü ise sıcaklıklar -12 dereceye kadar düşecek. Uzmanlar şimdiden don ihtimaline karşı Kırşehirli vatandaşları uyarıyor.

Kırşehir’de okullar tatil olur mu?

Kırşehir’de okullar tatilin olup olmayacağı merak edilen konuların başında geliyor. Şu anki hava durumu modellerine göre ulaşımı etkileyerek eğitim öğretime ara verilmesine sebep olacak bir kar yağışı gözükmüyor. Ancak uzmanlar şubat ortasında daha güçlü bir soğuk hava sisteminin geleceğini ve yurt genelinde eğitim öğretime ara verileceğini belirtiyor.

Okullar ne zaman tatil 2024 15 tatil?

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı örgün eğitim kurumları 22 Ocak itibariyle sömestr tatiline başlayacak. 5 Şubat 2024 tarihine kadar sürecek sömestr tatilinin Şubat ortasında gelecek yoğun kar yağışıyla birlikte uzaması gündemde. Bu durumda öğrenciler 3 hafta tatil yapmış olacak.

Kırşehir’e Kar Yağışı İçin Tarih Verildi! Öğrencilerin Gözü Aydın…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir